Välkommen till Kennel Schnaublacks!

1996 beslöt Roger och jag att vi skulle köpa en Schnauzer. Genom Schnauzerringen fick vi kontakt med flera uppfödare och vi fastnade för Inger Ny-Nilsson och Kennel Trolljäntan. Trolljäntans Kit Walker “Billy” eller ibland “Butten” blev vår första Schnauzer. Ett år senare fick vi äran att bli fodervärd för Trolljäntans Leading Lady där Inger skulle ta en kull valpar och sedan blev hon helt vår.

Lady var en helt fantastisk hund och på sin tid den mest vinstrika svarta Schnauzertiken över längre tid i Sverige. Svenskt championat direkt vid 2 års ålder och Nordisk Vinnare och bästa tik i december på Hund 2003 nästan 6 år gammal, vilken karriär… Lady har nu lämnat oss liksom Butten före henne men Ladys linjer lever vidare i våra linjer och även andra uppfödares linjer.

När Inger hade haft sin kull ansökte jag om Kennelnamn och 2001 fick vi vår första kull.

Så roligt vi har och har haft, Inger, Lady, jag och alla andra Inger-hundar på våra utställningsturnéer. Vi har ställt ut hundar i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Holland. Våra gubbar Roger och Keith har också fått följa med ibland som “kennelpojkar”. Nu är vi fler kennlar som träffas och har trevligt på och utanför utställningarna liksom en del valpköpare som vi har fått intresserade av det livet.

hemma